עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן
עיצוב פנים רחל בנאסייג פיבן

פנטהאוז בהרצליה

 דירה זו נמצאת בבנין חדש באזור הצפון מערבי של העיר

ומשתרעת על פני 190 מ"ר.

הנוף הפתוח למערב ממלא את הדירה באור ובאוויר.

מהרגע שראיתי את הדירה היה ברור שההתערבות העיצובית צריכה להיות מינימלית,

ומוטב לתת לדירה להינות מהמשאבים הטבעיים שלה.

הדירה נרכשה על הנייר: שנתיים עבדנו מול יזם הפרוייקט והקבלנים שלו, ולאחר קבלת הדירה

נמשכו העבודות על ידי קבלן פרטי.

התוצאה הולמת 100% את חלומות הדיירים.